Dagbog

Afholdte arrangementer

SanktHans 2011

SanktHans var endnu en dejlig dag/aften i venner og naboer's lag, hvor vi som altid startede med at grille i forsamlingshuset, hvorefter vi gik op til bålet hvor vores sognepræst Hanne Bohr holdte båltale. Vi har gjort dette til en fast tradition som vi afholder hvert år. Vi laver tilbehør til grillen, dessert og kaffe for et fast beløb pr. person i år var prisen 25 kr. Kød medbringer folk selv.
Vi glæder os til at byde velkommen til dig og dine nære næste gang.
Vel mødt.
Bestyrelsen.

Loppemarkede 26.6.2011

Igen i år var vejret med os 😀 Der var 18 boder med alt hvad hjertet begærer, lige fra papegøjer, armbånd til vinduer, der har været rigtigt mange besøgende det var helt vildt. Næste gang vi afholder marked bliver til vores julemarked hvor man igen kan booke en stand. Der er som altid mulighed for at købe forfriskninger på dagen.
Vi glæder os til at byde endnu flere velkommen.
Hilsen
Bestyrelsen

Lørdag d.5 november 2011

Julefrokosten d. 5 november var igen i år en rigtig hyggelig og sjov fest.
Vi fik det store julebord og senere var der dans.
Festen varede til den lyse morgen vi sluttede ved 04 tiden. Dejligt at så mange kunne deltage, husk at sprede budskabet til næste år samme weekend.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen😉😉😉

20 November 2011

Julemarked var en stor succes, vi havde 17 boder med alt fra kravlenisser til juletræer. I år havde vi besøg af SOS Børnebyerne som havde deres egen stand men mange dejlige ting, blandt andet bolsjer. Alle hyggede sig indbyrdes og købte da også imellem hinanden, men der var rigtig mange der kom på besøg og næsten ingen gik tomhændet hjem.😀 Vi håber at der vil være ligeså stor interesse til næste år. Husk vores Loppemarked som altid falder søndag efter Sankt Hans.
På bestyrelsens vegne vil vi takke for opbakningen.
Glædelig Jul.
Lizette, Pia & Tanja

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.06 | 00:21

Hej, dette er for at informere offentligheden om, at himmeloplevelseslån, en
private lån långiver har åbnet en økonomisk mulighed for enhver
der har brug for øk

...
29.04 | 01:54

Jeg kender de trængendes smerte. Banker i dit land tillader ikke finansielle lån til dine projekter! Gennem den tyske postbank tilbyder vi i samarbejde med EU f

...
27.04 | 01:01

Do you need Finance financialserviceoffer876@gmail.com

...
26.04 | 05:52

Jeg kender de trængendes smerte. Banker i dit land tillader ikke finansielle lån til dine projekter! Gennem den tyske postbank tilbyder vi i samarbejde med EU f

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE